Υλικά για 35 μερίδες:
- 1 ¾ φλιτζάνια αλεύρι ολικής αλέσεως
- 1 ½ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ¾ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ⅓ φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι νερό
- αλάτι
- σουσάμι
- λιναρόσπορο
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C.
- Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι ολικής αλέσεως, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το αλάτι. Σχηματίζουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη όσο το δυνατόν πιο λεπτή γίνεται (το πολύ ½ εκατοστό). Τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και με μια οδοντογλυφίδα κάνουμε τρύπες στην επιφάνεια της. Κόβουμε τη ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια χρησιμοποιώντας έναν κόφτη ζύμης και πασπαλίζουμε με αλάτι, σουσάμι και λιναρόσπορο.