Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Σαλάτα του Καίσαρα

 Υλικά για 4 μερίδες:
  • 2 μαρούλια Ρομάνα
  • 4 κ.σ. κρουτόν
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 4 φιλετάκια αντζούγιας
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. γουστερ σος (θα τη βρείτε κοντά στη σόγια σος)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

  1. Καθαρίζουμε τα μαρούλια, τα πλένουμε, τα τινάζουμε να στραγγίσουν και κομματιάζουμε τα μεγαλύτερα φύλλα.
  2. Καθαρίζουμε το σκόρδο, το χοντοκόβουμε και το βάζουμε στο μίξερ μαζί με τις αντζούγιες, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και τη γούστερ σος. Περισσότερα στο mydiatrofi.gr